Užkandžiai prie vyno
Šviežios austrės „Gillardeau“ Nr. 3 (6 vnt.) 42,00€
Ant griliaus keptos anties širdelės 16,00€
Skrebučiai su juodaisiais Sibiro eršketų ikrais 34,00€
Skrebučiai su šukutėmis 20,00€
Skrebučiai su švelniai rūkytomis sardinėmis 16,00€
Ančių kepenėlių paštetas „Foie Gras“ 26,00€
Šalti užkandžiai
Dorados carpaccio su karamelizuotu sviestu 17,00€
Vilkešerio carpaccio su pistacijomis ir granatais 17,00€
Antienos carpaccio su „Rucola“ 17,00€
Elnienos carpaccio su migdolais 17,00€
Dorados kapotinis su greipfrutais ir kalendra 18,00€
Vilkešerio kapotinis su avokadu 18,00€
Klasikinis jautienos kapotinis 18,00€
„Burrata“ salotos su grilintais persikais 18,00€
Salotos su rūkyta žąsiena 18,00€
Karšti užkandžiai
Keptos jūrų šukutės su žaliaisiais šparagais 27,00€
Aštrios krevetės su apelsinais 22,00€
Aštuonkojis su šviežiomis bulvytėmis 18,00€
Keptos ančių kepenėlės „Foie Gras“ su apelsinais 30,00€
Sriubos
Trinta baravykų sriuba 12,00€
„Bouillabaisse“ (žuvienė su jūros gėrybėmis) 27,00€
Aštri jautienos sriuba 15,00€
Žuvis ir kitos jūros gėrybės
Sterkas „a la Liguria“ 34,00€
Dorada kepta ant griliaus 32,00€
Garuose virtas vilkešeris su imbieru 32,00€
Mažieji kalmarai su aštriu kokoso kariu 27,00€
Jautiena
Išpjovos kepsnys 39,00€
Black Angus antrekotas 40,00€
Befstrogenas 35,00€
Kiti patiekalai
Triušiena „à la Ferme” 32,00€
Veršienos kepenėlės su „Gratine“ ir porto padažu 30,00€
Ėriuko nugarinės kepsnys su figomis 42,00€
„Risotto“ su baravykais 28,00€
Desertai
„Fondant au chocolat“ 15,00€
„Crème Brûlée“ 9,00€
Ledų pyragas „Tiramisu“ 12,00€
Konjake troškintos slyvos 10,00€
Jeigu esate alergiškas (produktui, ingridientui), informuokite padavėją.
Aptarnavimo mokestis neįskaičiuotas.